Bol.com verkooppartners kans op extra financiering


Bol.com verkooppartners met een succesvol trackrecord krijgen kans op extra financiering via het crowdfundingplatform October. Bol.com gaat samenwerken met het crowdfunding platform om succesvolle verkooppartners te helpen opschalen door het verstrekken van een lening. October is een van de op Europa georiënteerde crowdfunding platforms dat zich specifiek richt op het mkb; een ideale partner voor Bol.com en de externe Bol verkooppartners dus.  

Bol verkoopaccount opschalen door extra financiering 

Het verstrekken van een lening wordt als een crowdfunding project neergezet door October. Zo kunnen investeerders (een gedeelte) van de lening via het platform verstrekken tegen een vaste rente. De huidige vaste rente staat op 5,2% per jaar en de looptijd ligt op 60 maanden. 

Financiering Bol verkooppartners slechts voor succesvolle trackrecords

Volgens October worden projecten binnen twee dagen gefinancierd en binnen een week staat het geld op de rekening rekening van de verkooppartner. Snel schakelen dus en een mooie kans om verder op te schalen. Maar niet voor elke Bol verkooppartner: er worden eisen gesteld om kans te maken op deze financieringsoptie. 

Alleen de verkooppartners met een succesvol trackrecord kunnen een lening via October aanvragen. 

3 eisen aan Bol.com verkooppartners voor extra financiering:

  1. Bol.com verkooppartner is al minstens een jaar actief met een Bol.com verkoopaccount.
  2. De Bol.com verkooppartner moet met zijn bedrijf een jaaromzet van minstens 250.000 euro genereren. 
  3. Het bedrijf van de Bol.com verkooppartner moet al meer dan 3 jaar winstgevend zijn. 

{{banner_valuation title="Weten wat uw verkoopaccount waard is?"}}

Bol.com verkoopaccount verkopen of opschalen? 

Heeft u een Bol.com verkoopaccount en voldoet u aan bovenstaande eisen? Dan is opschaling wellicht een aantrekkelijke keuze voor u. Mocht u in plaats van opschaling een verkoop van het uw verkoopaccount overwegen, neem dan contact met ons up of schrijf u direct in als verkoper via de homepage

 

bron | 14-11-2022